macromastia-blog er i overensstemmelse med 17 U.S.C. § 512 og Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”).
Det er vores politik at reagere på enhver overtrædelse meddelelser og træffe passende foranstaltninger under Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) og andre gældende love om immaterielle rettigheder.
Hvis din ophavsretligt beskyttet materiale er blevet lagt ud på macromastia-blog eller hvis hyperlinks til dine ophavsretligt beskyttet materiale der returneres gennem vores søgemaskine, og du vil dette materiale fjernet, skal du give en skriftlig meddelelse, der beskriver de anførte oplysninger i følgende afsnit.
Vær opmærksom på, at du vil være ansvarlig for skader (herunder omkostninger og advokatsalær), hvis du giver urigtige oplysninger, opførte oplysninger på vores hjemmeside, som krænker på din ophavsret.
Vi foreslår, at du først kontakter en advokat for juridisk bistand på dette område.
Følgende elementer skal indgå i din krænkelse af ophavsretten krav:
* Fremlægge bevis for den bemyndigede person til at handle på vegne af ejeren af ​​en eksklusiv rettighed, der påstås at være krænket.
* Sørg for tilstrækkelig kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig. Du skal også omfatte en gyldig e-mail-adresse.
* Du skal identificere med tilstrækkelige detaljer det ophavsretligt beskyttede værk hævdede at have været overtrådt, og herunder mindst én søgeterm, hvorunder materialet fremstår i macromastia-blog søgeresultater.
* En erklæring om, at den klagende part har en god tro, at brugen af ​​materialet på den måde, der klages over, ikke er godkendt af ejeren af ​​ophavsretten, dennes agent eller loven.
* En erklæring om, at oplysningerne i anmeldelsen er korrekte, og under straf for mened, at den klagende part er bemyndiget til at handle på vegne af ejeren af ​​en eksklusiv rettighed, der påstås at være krænket.
Send overtrædelsen meddelelse til: admin www.macromastiablog@yahoo.dk
Der kan gå op til en 2-3 dage for en e-mail svar.
Bemærk, at e-maile din klage til andre parter såsom vores Internet Service Provider vil ikke fremskynde din anmodning og kan resultere i en forsinket reaktion på grund af klagen ikke er indgivet korrekt.

Dette websted gemmer ikke nogen filer på sin server. Vi har kun indeksere og link til indhold, der leveres af andre websteder. Hvis du er i tvivl om lovligheden af ​​indhold, eller du har en anden mistanke, er du velkommen til at kontakte os : ww.macromastiablog@yahoo.dk

Arkiver
Downloade FREE VLC player if you can't play som of the videos!, Use VLC media player
you may find some of the files blocked, but dont worry there will all be uploaded in good time.. please let us kwon if there are any files your really interested in and we will upload them quicker... sorry for the inconvenience guys ... best regards macromastia-blog
september 2022
M T O T F L S
« aug    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
If you are a model or simply our fan and you want to show us some love, write to : macromastia-blog@hotmail.com You can use this mail address to trade link with us too!